استفاده از ChatGPT در رزومه کاری شما مزایای زیادی دارد: میتواند به اصلاح گرامر و املا کمک کند. باعث بهینهسازی رزومه شما برای کارتان شود و اگر از صفر شروع کردهاید، راه خوبی برای درست کردن اولین پیشنویس رزومه است.
شاید نوشتن رزومه بدترین و دلهرهآورترین قسمت کار به نظر برسد، در این حالت ChatGPT میتواند مطالبی را برای شروع کار به شما ارائه دهد.
ChatGPT خلاقیت لازم را به جریان میاندازد، اما با این وجود، یک مشکل عمده هم دارد: شما هیچوقت نمیدانید آیا چیزی که مینویسد درست است یا نه.
گاهی اوقات اطلاعات اشتباه میدهد
ChatGPT باعث لذت و راحتی مردم است. هر دستور یا وظیفهای که به آن بدهید، همیشه به نوعی به شما پاسخ میدهد.
اما گاهی اوقات اطلاعات اشتباه تحویل میدهد و فقط سعی میکند جاهای خالی را پر کند، حتی اگر آنها را به اشتباه پر کند. اگر از ChatGPT بخواهید رزومهتان را بدون جزئیات زیاد بنویسد، ممکن است از کارهای قبلی شما امتیازات و دستاوردهای اضافی بسازد.
هرچه بیشتر به او اطلاعات بدهید، احتمال اینکه اطلاعات اشتباهی به شما بدهد کمتر میشود.
اگر پاسخ را نمیدانید، بگویید نمیدانم
برای اطمینان از صحت پاسخهای ChatGPT به جز مورد قبلی، دستورات خاصی هم وجود دارد که میتوانید به آن بدهید. در اینجا سه دستور پیشنهادی را آوردهایم:
⁃ اگر پاسخ را نمیدانید، بگویید نمیدانید.
⁃ اگر داده ندارید، بگویید که ندارید.
⁃ اگر آمار درستی ندارید، اعلام کنید.
به عنوان مثال، میتوانید از ChatGPT بخواهید «لیستی از متداولترین مسئولیتهای افراد در شرکتها را به من بدهید» بعد هم این جمله را اضافه کنید: «اگر پاسخ را نمیدانید، بگویید نمیدانید.» درست است که برخی از این مسئولیتها به تجربه قبلی شما مربوط است و به شما تجربهای برای کار میدهد، اما برخی از آنها هم ممکن است درست نباشد.
به یاد داشته باشید که وقتی صحبت از ChatGPT و رزومه کاری میشود، هیچوقت فقط به این هوش مصنوعی تکیه نکنید. ابزارهای دیگری هم وجود دارد.