سرشماری سال ۲۰۲۱ نشان میدهد که ده میلیون نفر که در خارج از بریتانیا متولد شدهاند، برای زندگی به انگلستان و ولز نقل مکان کردهاند.
سه منطقهی اطراف لندن بیشترین مهاجر را از خاورمیانه و آسیا دارند.
به گزارش گیشنیز براساس دادههای اداره ملی آمار (ONS)، این بالاترین رقم ثبت شده در سرشماری است که افزایش ۲/۵ میلیون نفری را در سال ۲۰۱۱ نشان میدهد.
در سال قبل از سرشماری، بیشترین مهاجران که زمان زیادی را در این کشور زندگی کرده بودند، مهاجرانی از هند، رومانی و چین بودهاند.
مهاجران هند و چین عموما جوانتر از جمعیت اصلی ساکن این مناطق بوده و بیشتر آنان را دانشآموزان تشکیل میدهند.
به گفته ONS، مهاجران اروپا، از جمله مهاجران رومانیایی از رتبه ۸۶ به رتبه چهارم جهش کرده و احتمالا برای کار مهاجرت میکنند.
هانسلو، نیوهام و اسلاو در حومه پایتخت، افرادی از خاورمیانه و آسیا را در خود جای دادهاند. لستر، بیرمنگام، منچستر و لیدز همگی دارای جمعیت مهاجر بالایی هستند.
آماری از مهاجرت به انگلیس
در سال ۲۰۱۱ بیشترین تعداد مهاجر که پس از تولد به بریتانیا وارد شدهاند، در مناطق وست میدلندز، لندن، شرق انگلستان و میدلند شرقی مستقر شدند.
بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۱، رومانی و ایتالیا در لیست شش کشور اول قرار گرفتند و ایالات متحده و جامائیکا از لیست ۱۰ کشور برتر خارج شدند.
سه کشور از ۱۰ کشور بالای این لیست، لهستان، رومانی و نیجریه در سال ۲۰۲۱ در لیست سال ۲۰۰۱ نبودهاند.
لهستان و رومانی به ترتیب در سال ۲۰۰۴ و ۲۰۰۷ به اتحادیه اروپا پیوستند و حق رفتوآمد آزاد به بریتانیا را داشتند.
کشورهای موجود در لیستِ بیشترین تعداد مهاجر
پنج کشور اول این لیست را هند، لهستان، پاکستان، رومانی، ایرلند تشکیل میدهند.
جان روث اسمیت، معاون مدیر سرشماری میگوید: «میتوان دید که رومانی سهم بزرگی در این تغییر دارد و تعداد مهاجران هند، پاکستان و لهستان و همچنین کشورهای جنوب اروپا مثل ایتالیا نیز زیاد شده است. حجم مهاجرت در سال قبل از سرشماری سال ۲۰۲۱ کمتر از سال ۲۰۱۱ بوده و دلیل آن احتمالا محدودیتهای سفر در طول همهگیری کرونا است.»
در رتبهی بعدی، افغانستان قرار دارد که با جهش از رتبه ۵۵ در سال ۲۰۰۱ به ۳۳ در سال ۲۰۲۱ رسیده و در لیست ۴۰ کشور اول قرار گرفته است.
دادههای جدید همچنین چشماندازی از وضعیت شغلی افراد ۱۶ ساله و بالاتر که در انگلستان و ولز زندگی میکنند و خارج از بریتانیا متولد شدهاند یا پاسپورت بریتانیایی ندارند را ارائه میکند.
در سرشماری سال ۲۰۲۱، برای افرادی که در بخشهایی از اروپای شرقی متولد شدهاند، نرخ اشتغال بالایی نشان داده شد. برای مثال، نرخ اشتغال مردم بلغارستان و رومانی ۸۰ درصد و برای افرادی از گروه کشورهای EU8 (جمهوری چک، استونی، مجارستان، لتونی، لیتوانی، لهستان، اسلواکی و اسلوونی) ۷۹ درصد بود.
مهاجران کشورهایی که در خارج از اتحادیه اروپا هستند، بیشتر از افراد متولد اروپا یا متولدین اتحادیه اروپا در بخش بهداشت و مددکاری اجتماعی و اطلاعات و ارتباطات مشغول بهکارند.